Toimituskulut 5,2-8,50 €

Ostoskori

Nappiolkaimet

Nappiolkaimet eli tutummin nappihenkselit ovat tunnettu asusteena jo 1800-luvulta lähtien. Vielä 1900-luvun alkupuolella ne nähtiin lähinnä miesten alusvaatteina, mutta pukeutumiskoodin rentouduttua 1960-luvultä lähtien, niistä on nykyään tullut osa arkipukeutumista ja nyt henkselit saavat näkyä.


Nappiolkaimet ovat tarpeellinen vaihtoehto silloin kuin tarvitset lujaa varmuutta housujesi pysymisestä ylhäällä. Eihän se sovi, että kesken metsästyksen henkseleiden kiinnitys pettää! Nappikiinnitys on tukeva ja varma valinta silloin kun käsilläsi on tärkeämpää tekemistä kuin pidellä kiinni housuistasi.


Nappihenkseleissämme on vakiona h-malli. Kiinnitysosat ovat aitoa nahkaa ja takapakkale on muovia. Teemme kaikki henkselimme käsityönä kotipajallamme Heinäveden Vihtarissa.


Oletko henkselien tyylikkyyttä etsimässä?

Nappikiinniteiset henkselit ovat aina tyylikkäämpi vaihtoehto metallisiin klipsikiinnikkeisiin nähden. Vaikka nappien ompelu housuihin vaatii vaivannäköä, lopputulos on silti huolitellumpi ja henkselit varmasti pysyvät paikoillansa. Nappiolkainten nahkaosat tekevät niistä kestävät ja tyylikkäät asusteet, joita on ilo käyttää.


Ennen tilaamista löydät oikean kokosi oppaastamme.


Valitse tästä joko yksivärit tai kuviolliset nappiolkaimet jatkaaksesi:

Näytetään 1 - 1 / 1 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 1 / 1 tuotetta
Lajittele