Lapinvyöt

13 Tuotetta

Haluatko nahkavyöhösi enemmän väriä ja erilaisia kuvioita? Onko tyylisi räväkkä vai kaipaatko siihen räväkkyyttä? Lapinvyötä käyttäessäsi jäät kyllä mieleen. Tällä vyöllä voit piristää arki- ja juhlapukeutumistasi taatusti. Lapinvyöt ovat tavallisia nahkavöitä leveämpiä ja niissä on koristeena käytetty niittejä sekä sirkkoja (metalliset niitit, joissa on reikä keskellä). Lapinvöissämme on aina 15 cm säätövara.


Lapinvyömme ovat tilaustuotteita, jotka tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sivulla olevat lapinvyöt ovat esimerkkejä niistä malleista, joita teemme. Kaikki lapinvyömme tehdään meillä kotimaisena käsityönä kotiverstaallamme Heinäveden Vihtarissa. Käytämme nahkavöidemme valmistuksessa läpivärjäyttyjä härännahkaisia vuotia, jotka ovat peräisin EU:n alueelta. Et voi vaihtaa tai palauttaa tilaustuotetta joka on räätälöity sinun toiveiden mukaan, mutta alla olevilla on vaihto/palautus oikeus koska kuuluvat normaaliin valikoimaan. 


Eikö lempiväriäsi löytynyt jo valmiista lapinvöistä? Ei hätää. Voimme räätälöidä sinulle oman värisesi sekä kuvioisesi lapinvyön. Olethan meihin yhteydessä asian tiimoilta sähköpostilla tai puhelimella.


Kategoriasta löydät myös lapinvyön kuosilla tehtyjä kapeampia housuvöitä. Niiden pituus ja leveys on samanlainen kuin tavallisen nahkavyömme. Näitä voit käytää vaikka farkkujen kanssa. 


Lapinvyön pituuden mittaaminen

Käsintehdyissämme lapinvöissä on 15 cm säätövara, joten nahkaisen lapinvyön voi tilata huoletta. Jos vyötärösi ympärys on ilmoitetun välin sisällä, voit hyvin tilata lapinvyömme. 


On hyvä huomioida, että aito lapinvyö on niin leveä, ettei se mahdu tavallisten housujen vyölenkkeihin. Suosittelemme, että puet nahkaisen lapinvyösi suoraan vaatteidesi päälle.