Toimituskulut 5,2-7,40€

Ostoskori

Toimitusehdot

Toimitusehdot


Yleistä

Verkkokauppamme on yrityksemme Lauri Sahranto Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Lauri Sahranto Oy, Y-tunnus 0113581-2, Hirvimäentie 5, 79940 Vihtari, 017 565 417. Lauri Sahranto Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.   


Tilatessaan verkkokaupasta asiakkaan edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin verkkokaupamme toimitusehtoihin.Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarnan Checkout Finland. Voit maksaa ostoksesi verkkopankkisi, luotto- tai pankkikorttisi tai Klarnan ostamaksun tai laskun kautta.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä ovat Postin ja Matkahuollon kuljetuspalvelut.


- Nouto postista

Lähetämme asiakkaan osoitetta lähimpään postitoimipisteeseen toimituksesi.

- Nouto postin pakettiautomaatista

Voit itse valita mihinkä Postin pakettiautomaattiin tahdot toimituksensi. 

- Matkahuollon Lähellä-paketti

Voit itse valita mihinkä Matkahuollon toimipisteeseen tahdot toimituksensi tulevan.


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Yli 100 euron tilauksista emme peri toimituskulua.Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusajat ilmoitamme tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 2-10 vuorokautta, mutta se voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitamme verkkokaupan sivuilla erikseen.Palautusoikeus

Verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.


Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Alennus- ja tarjoustuotteita sekä tilaustuotteita ei korvata eikä vaihdeta.


Ennen mahdollista palautusta, asiakkaan on ilmoitettava palautuksesta meille.Asiakaspalvelu

Verkkokaupamme tuotteisiin ja tilauksiin liittyvät kysymykset voit lähettää sivuilla olevan palautelomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen info@laurisahranto.fi.