Toimituskulut 5,2-8,50€

Ostoskori

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste on laajennettu henkilötietolain (523/1999) rekisteriseloste, jossa lisäksi kerrotaan rekisteröidyn asiakkaan oikeuksista. Tietosuojaseloste vastaa EU:n 25.5.2018 voimaan tullutta yleistä tietosuoja-asetusta.


Rekisterinpitäjä

Marjaana Nissonen

Lauri Sahranto Oy (Y-tunnus: 0113581-2)

Hirvimäentie 5

79940 Vihtari

info@laurisahranto.fi


Rekisterin pääsy on vain rekisterin ylläpitäjällä.


Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan:

  • etunimi
  • sukunimi
  • osoite
  • kotimaa
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero
  • asioidessa käytetty kieli
  • asioidessa käytetty valuutta

sekä yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi:

  • yrityksen nimi,
  • y-tunnus
  • alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.


Mihin henkilötietojasi käytetään?

Henkilötietojasi käytetään rekisterissämme seuraavasti:

  • Yrityksemme tilauksen toimituksessa ja käsittelyssä sekä arkistoinnissa
  • Yrityksemme tilastoihin
  • Tilatessasi meiltä uutiskirjeen
  • Yrityksemme markkinointitarkoituksiin


Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on se, että verkkokaupasta tilatessasi tai uutiskirjeen tilatessasi annat yhteystietosi meidän tietoomme. Oikeusperuste täyttyy myös, jos annat henkilötietosi meille puhelimen, sähköpostin, lomakeviestin tai sosiaalisen median välityksellä.


Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi. Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi rekisteristä koska tahansa. Voit myös koska tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaamisen uutiskirjeen alareunasta olevasta poistamiskohdasta.


Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.


Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.


Asiakkaan oikeudet

Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Tarkistaa ovatko tietosi oikein rekisterissä.
  • Pyytää meitä korjaamaan väärät ja/tai puutteelliset tiedot rekisteristä esim. sähköpostilla lähetetyllä oikaisupyynnöllä.
  • Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan tietosi rekisteristä milloin tahansa. On kuitenkin huomioitava, ettei esim. kirjanpidollisista syistä johtuen rekisteristä voida poistaa kaikkia tietojasi ennen kuin kirjanpitolain velvoittama aika on kulunut umpeen.


Tietosuojaselostetta on viimeksi päivitetty 12.9.2019.